Heidis blogg om miljøseire verdt å huske

Her kan du lese om miljøseire verdt å huske på valgdagen 9. september.

Her er jeg på Vulusjøen i Forra naturreservat i Levanger kommune hvor jeg er født og oppvokst.

Hver dag fram til Stortingsvalget vil jeg trekke fram en miljøseier verdt å huske på før du bestemmer deg for hva du skal stemme 9. september. Jeg vet at alle eksperter sier at ingen blir valgt for det de har gjort, men for hva de vil gjøre videre. Dette er sikkert sant, men helt uinteressant er det vel ikke hvilke resultater for natur og miljø som er produsert de siste 8 årene.

Jeg står ikke på noen stortingsliste ved dette valget. Etter 12 år i politikk vil jeg finne andre steder hvor jeg kan få brukt mitt engasjement for og kunnskaper om natur og miljø. Fram til valget er jeg stortingsrepresentant for SV. Jeg er født 14. februar 1970, og bor trygt og urbant på Grunerløkka i Oslo.

Så lenge jeg kan huske har jeg vært opptatt av natur og miljøvern, og i hele mitt liv har natur- og miljøinteressen styrt mine valg av yrke. Jeg har vært leder i Natur og Ungdom og i Naturvernforbundet, vært statssekretær i Miljøverndepartementet og Stortingsrepresentant for SV. Turer i skog, mark og på fjellet trives jeg godt med sommer som vinter.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s